Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου iFUNFoods στο διεθνές συνέδριο FoodMicro22
Το έργο iFUNFoods συμμετείχε στο συνέδριο FoodMicro2022 που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα (28-31/8/2022) στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην Ελλάδα με την αναρτημένη εργασία (poster) με τίτλο «Developing functional food ingredients using immobilized presumptive probiotic Pediococcus acidilactici cells» που παρουσιάστηκε από την Παρασκευή Σώμαλου (συμμετείχαν επίσης οι Δήμητρα Δημητρέλλου, Βασιλική Γιόκαρη, Παναγιώτης (Τάκης) Πανάς και Ιωάννης Κουρκουτάς).
Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για αυτή τη σπουδαία συνεργατική δουλειά και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Παρασκευή Σώμαλου για την εκπροσώπηση του έργου iFUNFoods στο FoodMicro2022 φέτος.