Προβιοτικά: από τροφές για τρόφιμα

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προβιοτικά από την απομόνωση και τον χαρακτηρισμό μέχρι τις δοκιμές και την ανάπτυξη προϊόντων, το Info Day του iFUNFoods project μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Η ομάδα μας έχει αναπτύξει μια σειρά διεργασιών (pipeline) για την απομόνωση και τον χαρακτηρισμό των προβιοτικών στελεχών, την ανάλυση των καλύτερων υποψηφίων στελεχών χρησιμοποιώντας ένα σύνολο in vitro και in silico δοκιμών και εφαρμογών, αλλά και in vivo προκλινικών και κλινικών μελετών και ταυτόχρονα βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας σε πιλοτική κλίμακα.

Την 1η Μαρτίου 2023, διοργανώνουμε στις 17:00 ΕΕΤ διαδικτυακή παρουσίαση (webinar) 2,5 ωρών για να παρουσιάσουμε τη δομή της διεργασίας και την εφαρμογή της μέσω των πρόσφατων ευρημάτων μας σχετικά με τα νέα προβιοτικά στελέχη που είναι απομονωμένα από διάφορες πηγές και τις in vitro και in vivo ιδιότητές τους σε ζωικά μοντέλα.

Ομιλητές: Ιωάννης Κουρκουτάς, Ιωάννα Πράπα και Παρασκευή Σώμαλου από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), Νότης Αργυρίου από το ΕΚΕΤΑ (CERTH), Χρήστος Τσατσάνης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και Παναγιώτης (Τάκης) Πανάς από τον ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΙΩΤΙΤΑΣ-QLCon.

Γλώσσα: Αγγλικά

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να εγγραφείτε τώρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

https://lnkd.in/dgn_ER4J  

iFUNFoods webinar infoday on projects results